Serwujemy Wam ręcznie robione ekologiczne pierogi leniwe. Receptura na puszyste ciasto jest w naszej rodzinnej firmie od lat. Sekret smaku „leniwców” jest prosty. Do pierogowego farszu dodajemy wysokiej jakości twaróg. Pochodzi z resztą z lokalnej mleczarni OSM Jasienica Rosielna. Ziemniaki z kolei zamawiamy u lokalnych rolników, a świeże jajka ze sprawdzonych ferm. Właściwe proporcje tych składników sprawiają, że pierogi leniwe są tak delikatne.
Ekologiczne pierogi z kapustą i grzybami
Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne pierogi z kapustą i grzybami leśnymi. Tajemnicą ich smaku jest słodka kapusta, duszona cebulka i leśne grzyby. A wszystko to przyprawione odrobiną soli i świeżo mielonego pieprzu. Znaczenie ma także pierogowe ciasto. Recepturę na nie przekazujemy sobie z pokolenia na pokolenie. Jest delikatne, cieniutkie i miękkie. Czuć to przy każdym kolejnym kęsie. Przekonacie się.
Ekologiczne pierogi z kapustą
Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne pierogi z kapustą. Tajemnicą ich smaku jest słodka kapusta duszona z cebulką przyprawiona świeżo mielonym pieprzem. Znaczenie ma także pierogowe ciasto. Recepturę na nie przekazujemy sobie z pokolenia na pokolenie. Jest cieniutkie i delikatne. Dopracowane w każdym calu. Dzięki temu smakuje jak w domu.
Ekologiczne pierogi z mięsem
Serwujemy Wam ręcznie lepione pierogi z mięsem wołowym. Receptura na ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj jest w naszej rodzinie od pokoleń. Podobnie z resztą jak przepis na farsz. Chude mięso najwyższej jakości zamawiamy u lokalnych hodowców, z którymi współpracujemy od lat. W ziemniaki i cebulę zaopatrujemy się u lokalnych rolników.
Ekologiczne pierogi ruskie
Serwujemy Wam klasykę polskiej kuchni: ręcznie lepione pierogi ruskie. Receptura na rozpływające się w ustach, cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj jest w naszej rodzinie od lat. Podobnie z resztą jak przepis na farsz. Wysokiej jakości twaróg zamawiamy w lokalnej mleczarni OSM Jasienica Rosielna. Ziemniaki i cebulę kupujemy u lokalnych rolników.
Ekologiczne pierogi ze śliwką
Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne pierogi ze śliwką. Recepturę na delikatne, cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj przekazujemy sobie z pokolenia na pokolenie. Pierogi według zaleceń naszej babci, wypełniamy całym kawałkiem śliwki. Owoce zamawiamy u lokalnych rolników. Dzięki temu możemy zagwarantować Wam najwyższą jakość i prawdziwy smak.
Ekologiczne łazanki z kapustą
Serwujemy Wam domowej roboty ekologiczne łazanki. Przygotowujemy je ze świeżej kapusty i cebuli od lokalnych rolników. Doprawiamy do smaku mielonym pieprzem i szczyptą soli. A później pachnący farsz mieszamy z miękkimi łazankami własnego wyrobu. Receptura na kluseczki jest w naszej rodzinie od lat. I z przyjemnością dzielimy się nią z Wami.
Ekologiczne naleśniki z serem
Serwujemy Wam delikatne naleśniki z serem i nutą wanilii. Tajemnicą ich smaku jest receptura na cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj. A także twaróg z lokalnej mleczarni OSM Jasienica Rosielna, którym hojnie wypełniamy wnętrze. Dzięki najlepszym składnikom i ręcznej robocie możecie delektować się ulubionymi naleśnikami zawsze, kiedy przyjdzie Wam na nie ochota.
Ekologiczne pierogi z jagodami leśnymi
Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne pierogi z jagodami leśnymi. Recepturę na delikatne, cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj przekazujemy sobie z pokolenia na pokolenie. Jagody leśne, którymi hojnie nadziewamy pierogi, pochodzą z bieszczadzkich lasów. Pokochacie je za zapach lata i obłędny smak.
Ekologiczne pierogi z jabłkiem
Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne pierogi z jabłkami. Recepturę na delikatne, cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj przekazujemy sobie z pokolenia na pokolenie. Jabłka, którymi faszerujemy pierogi, pochodzą z podkarpackich sadów. Naturalną słodycz owoców podkręcamy w nich dodatkiem cynamonu i nutką…
Ekologiczne pierogi ze słodkim serem
Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne pierogi ze słodkim serem. Recepturę na delikatne, cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj przekazujemy sobie z pokolenia na pokolenie. Twaróg, którym faszerujemy pierogi jest najwyższej jakości. Pochodzi ze znanej lokalnej mleczarni OSM Jasienica Rosielna.
Ekologiczne pierogi z truskawkami
Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne pierogi z truskawkami. Do ich przygotowania używamy najwyższej jakości składników. Każdy z nich faszerujemy całą truskawką. Owoce zamawiamy u polskich rolników. Po to, byście mogli delektować się smakiem lata i domowym posiłkiem w każdej chwili.
Ekologiczne uszka z mięsem
Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne uszka z mięsem. Receptura na delikatne, cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj jest w naszej rodzinie od lat. Chude mięso wołowe, którym faszerujemy uszka, pochodzi od lokalnych hodowców. Jest najwyższej jakości. I to ono decyduje o smaku, dzięki któremu na jednej porcji uszek z mięsem nigdy się nie kończy.
Bieszczadzkie pierogi z serem na słodko
Serwujemy Wam ręcznie lepione pierogi z serem na słodko. Recepturę na cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj przekazujemy sobie z pokolenia na pokolenie. Twaróg, którym faszerujemy pierogi jest najwyższej jakości. Pochodzi z lokalnej mleczarni OSM Jasienica Rosielna. Zaopatrujemy się w niej od lat.
Bieszczadzkie pierogi z jabłkiem i cynamonem
Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne pierogi z jabłkami z polskich sadów i mielonym cynamonem. Recepturę na delikatne, cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj przekazujemy sobie z pokolenia na pokolenie. To dzięki niemu pierogi rozpływają się w ustach.
Bieszczadzkie pierogi z ziemniakami i serem
Odkrywamy przed Wami smaki regionu. Oto ręcznie lepione pierogi z ziemniakami i serem. W czym tkwi ich sekret? Przyprawiamy je świeżymi ziołami, dzięki którym nabierają oryginalnego smaku. Receptura na farsz jest naszą tajemnicą od lat. Możemy zdradzić, że twaróg zamawiamy w lokalnej mleczarni OSM Jasienica Rosielna, a ziemniaki i cebulę kupujemy u lokalnych rolników.