Ekologiczne łazanki z kapustą

Ekologiczne łazanki z kapustą

Ekologiczne łazanki z kapustą

Skład: mąka, jaja świeże, sól, kapusta, cebula, masło/olej roślinny, pieprz


Serwujemy Wam domowej roboty ekologiczne łazanki.  Przygotowujemy je ze świeżej kapusty i cebuli od lokalnych rolników. Doprawiamy do smaku mielonym pieprzem i szczyptą soli. A później pachnący farsz mieszamy z miękkimi łazankami własnego wyrobu. Receptura na kluseczki jest w naszej rodzinie od lat. I z przyjemnością dzielimy się nią z Wami.

 

Sposób podania

Łazanki z kapustą można podawać ze skwarkami.

 

Jak odgrzać łazanki z kapustą?

Łazanki z kapustą najlepiej smakują przygrzane na patelni z odrobiną masła.

 

Ekologiczne łazanki z kapustą

Ekologiczne łazanki z kapustą