Ekologiczne pierogi z mięsem

Ekologiczne pierogi z mięsem

Ekologiczne pierogi z mięsem

Skład: mąka, jaja świeże, sól, chude mięso wołowe, ziemniaki, cebula, masło/olej roślinny, pieprz


Serwujemy Wam ręcznie lepione pierogi z mięsem wołowym. Receptura na ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj jest w naszej rodzinie od pokoleń. Podobnie z resztą jak przepis na farsz. Chude mięso najwyższej jakości zamawiamy u lokalnych hodowców, z którymi współpracujemy od lat. W ziemniaki i cebulę zaopatrujemy się u lokalnych rolników. Dzięki temu możecie delektować się wyrazistym smakiem domowego, pożywnego obiadu.

 

Sposób podania

Pierogi z mięsem można podawać ze skwarkami, duszoną cebulką lub roztopionym masłem.

 

Ile gotować pierogi z mięsem?

Nasze pierogi z mięsem są podgotowane. Dlatego wystarczy, zagotować 1,5l osolonej wody, wrzucić tackę pierogów, delikatnie zamieszać i trzymać na średnim ogniu do ich wypłynięcia (+/- 2 minuty).

 

Ekologiczne pierogi z mięsem 2

Ekologiczne pierogi z mięsem