Serwujemy Wam ręcznie lepione ekologiczne pierogi ze słodkim serem. Recepturę na delikatne, cieniutkie ciasto z mąki pszennej i świeżych jaj przekazujemy sobie z pokolenia na pokolenie. Twaróg, którym faszerujemy pierogi jest najwyższej jakości. Pochodzi ze znanej lokalnej mleczarni OSM Jasienica Rosielna. Zaopatrujemy się w niej od lat. Dzięki starannie dobranym składnikom gotujemy dla Was sycące danie z wyrazistym smakiem, które jako wielbiciele słodkich potraw z pewnością pokochacie.
Sposób podania
Pierogi ze słodkim serem można podawać ze świeżymi owocami, gęstą śmietanką lub czekoladą.
Ile gotować pierogi ze słodkim serem?
Nasze pierogi z serem są już podgotowane. Dlatego wystarczy, zagotować 1,5l wody, wrzucić tackę pierogów, delikatnie zamieszać i trzymać na średnim ogniu do ich wypłynięcia (+/- 2 minuty).